Το όνειρό του πραγματικότητα έκανε ο φίλος Θεόδουλος, ο οποίος την περασμένη βδομάδα βρέθηκε στο «Ηλίας Πούλλος», παρακολούθησε την προπόνηση και πέρασε ένα απόγευμα μαζί με τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας. 

Αναλυτικά τι σημειώνουν οι πράσινοι της Λευκωσίας:

Ο Θεόδουλος είναι 11 χρόνων και φοιτά στο ειδικό σχολείο «Άγιος Σπυρίδωνας» Λάρνακας. Η μεγάλη του αγάπη, όπως όλων μας, είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ! Ζει με πάθος την κάθε στιγμή της ομάδας μας, ταυτίζεται με τους ποδοσφαιριστές μας, παρακολουθεί με αφοσίωση όλα τα παιχνίδια, λατρεύει την ΟΜΟΝΟΙΑ!

Η οικογένεια του Θεόδουλου μας μετέφερε τη μεγάλη του επιθυμία: Να επισκεφθεί το «Ηλίας Πούλλος» και να γνωρίσει από κοντά τους ποδοσφαιριστές μας. Έτσι και έγινε. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που όλοι αναμέναμε. Ο Θεόδουλος πανευτυχής απολάμβανε την κάθε στιγμή και οι γονείς του να τον καμαρώνουν με χαρά και υπερηφάνεια.

Ο Θεόδουλος είναι παιδάκι ιδιαίτερα αγαπητό, έξω καρδιά, αισιόδοξος, με θετική ενέργεια, χιούμορ, ευγένεια και ζεστή καρδιά, αποτέλεσμα σωστής γονεϊκής ανατροφής. Δεν άργησε να προσαρμοστεί στο περιβάλλον του προπονητικού μας κέντρου και να κερδίσει την καρδιά όλων μας!

Σε ευχαριστούμε φίλε Θεόδουλε για την επίσκεψη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η δική σου οικογένεια!