Όταν γυρίσει ο τροχός θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Όταν είσαι πρόεδρος μιας μεγάλης ομάδας, το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις, είναι να δημιουργήσεις ένα καλό σύνολο για να μην ακούς την γκρίνια του κόσμου. Όταν μάλιστα έχεις κατηγορηθεί στο παρελθόν ότι δεν κάνεις σωστά τη δουλειά σου, τότε επιδιώκεις να αποβάλεις αυτή την ρετσινιά και να γίνεις ξανά… μεγάλος και τρανός.

Τα κατατόπια τα ξέρεις καλά και αυτή τη στιγμή σε παίρνει να κάνεις το δικό σου παιχνίδι που στις περισσότερες περιπτώσεις γίνεται βρώμικο. Ο απέναντι δεν μπαίνει στη διαδικασία της δική σου λογικής, γιατί πολύ απλά θέλει να κάνει σωστή δουλειά. Όπως κάνει τα τελευταία χρόνια.

Μπορεί τώρα να βρήκες λεφτά και να κάνεις παιχνίδι, αλλά τα χρήματα που πήρες, κανονικά θα τα έβλεπες πολύ αργότερα. Λόγω έλλειψης ρευστού, αναγκάζεσαι να προβείς σε αυτή την ενέργεια (να τα πάρεις μπροστά, που λέμε). Για να έχουν και βάση τα λόγια που έλεγες πριν μερικές βδομάδες. Μην πιαστείς και κορόιδο.

Θα έρθει όμως και η μέρα που θα στεγνώσεις και δεν θα ξέρεις πως να διαχειριστείς την κατάσταση. Δεν θα περιμένουμε και πολύ μέχρι να δούμε αυτό το σενάριο. Και τότε είναι που θα περιμένουμε με αγωνία τα λόγια από το στόμα σου.

Αυτά συμβαίνουν κάπου πολύ μακριά από εδώ που είμαστε, αλλά είναι μια ωραία ιστορία και επιλέξαμε να την μοιραστούμε μαζί σας.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.