Όταν ο Αβέρωφ Νεοφύτου «δεν ανησυχούσε» για το Βαρώσι το 2020 (βίντεο)

Ακόμη μια… προεκλογική «παράσταση» έστησε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος επισκέφθηκε την περίκλειστη πόλη των Βαρωσίων.

Μιλώντας από το σημείο στους δημοσιογράφους, ο κ. Νεοφύτου ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ότι δεν πρόκειται να αφήσει ποτέ να χαθεί η Αμμόχωστος, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι «είμαι εδώ για την πατρίδα μου και όχι για τις εκλογές».

Όταν ο Αβέρωφ «δεν ανησυχούσε» για τα Βαρώσια

Μπορεί ο Αβέρωφ Νεοφύτου σήμερα και εν μέσω προεκλογικής περιόδου να μιλά για τη σημασία της Αμμοχώστου όσον αφορά τη λύση του Κυπριακού, ωστόσο τον Αύγουστο του 2020, όπως και ο επίσης Συναγερμικός Νίκος Χριστοδουλίδης, δήλωνε ότι «δεν ανησυχεί» και ότι δεν θα συνεχιστούν οι προκλητικές ενέργειες στα Βαρώσια.

«Όσον αφορά τα Βαρώσια, δεν ανησυχώ ότι κάτι θα συμβεί επί εδάφους μέχρι τον Οκτώβριο, παρόλο που στα χαρτιά και στις προετοιμασίες τους μπορεί να επεξεργάζονται τα διάφορα σενάρια, αλλά επειδή είναι σαφέστατη η πεποίθηση μου που βλέπω εξελίξεις για το κυπριακό, δεν εκτιμώ ότι θα συνεχίσουν επιπρόσθετες προκλητικές ενέργειες όσον αφορά τα Βαρώσια», δήλωνε ο Αβέρωφ Νεοφύτου.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, πέραν του Νίκου Χριστοδουλίδη ο οποίος έκανε λόγο για «πυροτεχνήματα» και «επικοινωνιακά τεχνάσματα» των Τούρκων για τα Βαρώσια, και ο Αβέρωφ Νεοφύτου προχωρούσε σε καθησυχαστικές δηλώσεις.

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy