«Ουδέν σχόλιο» από Χριστοδουλίδη για τα ψεύτικα προφίλ – «Προκύπτει ηθικό ζήτημα…»

«Ουδέν σχόλιο» ήταν η απάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη στον Άστρα, κληθείς να σχολιάσει τα δημοσιεύματα για την δημιουργία ψεύτικων προφίλ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Από την πλευρά του ο Επικεφαλής της Προεκλογικής εκστρατείας του υποψηφίου Ανδρέα Μαυρογιάννη Λεόντιος Φιλοθέου, δήλωσε ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης επιλέγει την σιωπή, τρεις μέρες μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Μιλώντας στην Πρωινή Έκδοση του Άστρα ανέφερε ότι προκύπτει ηθικό ζήτημα, καθώς όπως εξήγησε, έχει να κάνει με την προσωπική εμπλοκή ενός υποψηφίου.

Τόνισε ότι αυτές οι μέθοδοι προκαλούν θυμό και θλίψη, λέγοντας επίσης ότι δεν ανταποκρίνονται στον τρόπο που ο Ανδρέας Μαυρογιάννης θέλει να διεξαχθεί ο προεκλογικός αγώνας.

Ο κ. Φιλοθέου σημείωσε ότι όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας απαξιώνουν τους πολιτικούς και αποξενώνουν τον κόσμο. Ανέφερε επίσης πως κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουν να κρύβονται και να κάνουν εκλογές στο φως.

Στο μεταξύ, εξηγήσεις για τα όσα καταγγέλθηκαν από πρώην συνεργάτη του κ. Χριστοδουλίδη ζήτησαν και άλλοι υποψήφιοι για την Προεδρία.

Ο ΔΗΣΥ ανέφερε πως αν οι καταγγελίες ισχύουν τότε προκύπτει ζήτημα ηθικής και πολιτικής τάξης.

Ο Γιώργος Κολοκασίδης έθεσε ζήτημα δημοκρατικής εκτροπής, και ο Κωνσταντίνος Χριστοφίδης κάλεσε τον κ. Χριστοδουλίδη να προσέλθει άμεσα σε πολιτικό διάλογο.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy