Ούτε μια ψήφος χαμένη… για να διασφαλιστεί η προοδευτική αλλαγή

Του Νεόφυτου Νεοφύτου

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία, Ανδρέας Μαυρογιάννης, συνεχίζει να καταγράφει μια ανοδική πορεία και δυναμική, σε αντίθεση με τους δύο άλλους βασικούς ανθυποψηφίους του, κ.κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκο Χριστοδουλίδη, των οποίων τα ποσοστά «ξεφουσκώνουν»… Είναι μεγάλο στοίχημα για τον Ανδρέα Μαυρογιάννη να συνεχίσει τις επόμενες εβδομάδες να ανεβάζει ρυθμούς για να διευρύνει ακόμη περισσότερο τη δυναμική του σε όλους τους πολιτικούς χώρους. Όσο υψηλότερο εκλογικό ποσοστό καταγράψει στον πρώτο γύρο των Προεδρικών, τόσο περισσότερο αυξάνονται οι δυνατότητες εκλογικής του επιτυχίας στο δεύτερο γύρο.

Ο Α. Μαυρογιάννης αντλεί μεγάλη στήριξη από τους νέους ανθρώπους, οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπό του τον ηγέτη που μπορεί να φέρει την αλλαγή πραγμάτων και μια νέα, καθαρή σελίδα στον τόπο μας. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους οι νέοι ψηφοφόροι και η διορία λήγει στις 27 Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε θα πρέπει και όσοι κατέχουν εκλογικά βιβλιάρια και είναι φοιτητές ή εργάζονται στο εξωτερικό να δηλώσουν εγγραφή στους καταλόγους του εξωτερικού.

Δεν πρέπει λοιπόν να χαθεί ούτε μια ψήφος αν πραγματικά θέλουμε την προοδευτική αλλαγή. Η ανεξάρτητη υποψηφιότητα Ανδρέα Μαυρογιάννη έχει αποδείξει με την μέχρι τώρα παρουσία της ότι πρόκειται για μια αξιόπιστη και ικανή υποψηφιότητα, η οποία δεν είναι κενού περιεχομένου, αλλά κουβαλά μαζί της προγραμματικές θέσεις και προτάσεις, όπως αυτές παρουσιάζονται καθημερινά και οι οποίες δεν αποτελούν κούφια λόγια ή προεκλογικές εξαγγελίες, αλλά είναι εφικτές και υλοποιήσιμες δίνοντας λύσεις στα καθημερινά προβλήματα του λαού μας.

Η υποψηφιότητα Ανδρέα Μαυρογιάννη αποτελεί τη μόνη υποψηφιότητα που έχει προοπτική νίκης για την αλλαγή και το διακύβευμα είναι είτε στηρίζουμε και ψηφίζουμε Α. Μαυρογιάννη για να αλλάξουν τα πράγματα, είτε μένουν ως έχουν, με συνεχιστές της υφιστάμενης σάπιας κατάστασης τούς Αβέρωφ ή Χριστοδουλίδη.

Ο κάθε ενεργός πολίτης, ανεξαρτήτως πολιτικού χώρου, διαθέτει μία μόνο επιλογή ώστε να μην πάει χαμένη η ψήφος του και να μετρήσει υπέρ της προοδευτικής αλλαγής, και αυτή είναι ο Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Είναι αναγκαία λοιπόν, για να απαλλαχτούμε από τη διακυβέρνηση ΔΗΣΥ – Αναστασιάδη – Αβέρωφ – Χριστοδουλίδη, η συσπείρωση γύρω από την υποψηφιότητα Α. Μαυρογιάννη, για να διασφαλίσουμε τη μεγάλη αλλαγή που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος και λαός μας τόσο στα εθνικά μας θέματα όσο και στα θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.