Όζερσαϊ, Ατάογλου και Αρικλί δεν θα μεταβούν στη Γενεύη

Ο ηγέτης του Κόμματος του Λαού Κουντρέτ Όζερσαϊ ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να μεταβεί στη Γενεύη για την άτυπη διάσκεψη 5+ΗΕ, λόγω του ότι είναι στενή επαφή επιβεβαιωμένου κρούσματος και λόγω αυτού δεν θα έχει αποδεσμευτεί ως τότε, γράφει σήμερα η «Χαλκίν Σεσί».

Είπε ακόμα ότι χθες είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τουρκοκύπριο διαπραγματευτή Εργκιούν Ολγκούν, στον οποίο δήλωσε ότι εάν καταστεί ανάγκη, είναι έτοιμος να συμβάλει με οποιοδήποτε τρόπο στην άτυπη διάσκεψη και ότι θα είναι διαθέσιμος 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Ο Ερχάν Αρικλί, ηγέτης του Κόμματος της Αναγέννησης (YDP), ανακοίνωσε ότι δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στην άτυπη διάσκεψη λόγω της επίσκεψής του σε Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη. Σημείωσε ότι το κόμμα του θα εκπροσωπηθεί με το γενικό γραμματέα του YDP Ενβέρ Όζτουρκ.

Σύμφωνα με την «Κίπρις Πόστασι» ο πρώην «υπουργός εξωτερικών» Ατάι Αχμέτ Ρασίτ θα εκπροσωπήσει το Δημοκρατικό κόμμα (DP) στη Γενεύη και όχι ο ηγέτης του κόμματος και «υπουργός τουρισμού και περιβάλλοντος» Φικρί Ατάογλου.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.