Δεν πάει άλλο – Βγαίνουν στους δρόμους το Σάββατο οι εργαζόμενοι

Δεν πάει άλλο, είναι το μήνυμα που θα σταλεί στην πορεία διαμαρτυρίας και διεκδίκησης των εργαζομένων στη Λευκωσία που διοργανώνει η ΠΕΟ το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, τόνισε ο Χρίστος Τομπάζος.

Μιλώντας στην πρωινή έκδοση του ΑΣΤΡΑ ο Κεντρικός Οργανωτικός Γραμματέας της ΠΕΟ επισήμανε ότι διεκδικούν, μεταξύ άλλων, αξιοπρεπή κατώτατο μισθό με δικαιώματα, θεσμικά μέτρα ενίσχυσης των Συλλογικών Συμβάσεων, μέτρα καταπολέμησης της ακρίβειας και πλήρη επαναφορά της ΑΤΑ για όλους τους εργαζόμενους. Κάλεσε όλους τους εργαζόμενους μαζικά, οργανωμένα και μαχητικά να συμμετάσχουν στην πορεία του Σαββάτου και να στείλουν το ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν πάει άλλο. Ο κ. Τομπάζος τόνισε μάλιστα ότι κάποιοι δημιουργούν εικόνες στην κοινωνία για να περάσουν τις αντεργατικές τους πολιτικές, οι οποίες δεν πατούν, όπως είπε, στην πραγματικότητα.

Υπενθυμίζεται ότι στις 10 το πρωί του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Οικονομικών. Στη συγκέντρωση θα μιλήσει η ΓΓ της ΠΕΟ Σωτηρούλα Χαραλάμπους. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πορεία προς το Προεδρικό Μέγαρο και στις 11:15 το πρωί θα επιδοθεί ψήφισμα προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Για την πορεία θα υπάρχουν λεωφορεία από όλες τις πόλεις.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy