Πάει εκτάκτως την Πέμπτη στην Επιτροπή Ελέγχου η Έκθεση ΕΥ για Διαβατήρια – Έγινε αποδεκτό το αίτημα του ΑΚΕΛ

Η επιτροπή Ελέγχου της Βουλής συνέρχεται εκτάκτως την Πέμπτη (25/08) μετά την έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για τα διαβατήρια.

Το αίτημα του ΑΚΕΛ έγινε αποδεκτό από τον Πρόεδρο της Επιτροπής και η Επιτροπή Ελέγχου θα συνέρχεται εκτάκτως για να ελέγξει και να συζητήσει την έκθεση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Η ανάρτηση της Βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνης Χαραλαμπίδου:

Η ανάρτηση του Βουλευτή του ΑΚΕΛ, Χρίστου Χριστοφίδη:

Πράματα και θαύματα στην έκθεση του Γενικού Ελεγκτή για το μεγαλύτερο σκάνδαλο, αυτό της κλεψιάς των δισεκατομμυρίων, με την παραχώρηση διαβατηρίων. Την Πέμπτη, μετά από αίτημα μας, συνέρχεται η Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής (της οποίας είμαι μέλος) για να ελέγξουμε και να συζητήσουμε την έκθεση του Γενικού Ελεγκτή.

Η έκθεση διαπιστώνει ανάμεσα σε άλλα μεμπτά, κατάχρηση εξουσίας, απώλεια τεράστιων εσόδων για το κράτος και το λαό και σωρεία παρανομιών, καθώς και έγκριση πολλών αιτήσεων που δεν πληρούσαν τα κριτήρια. «Φωτογραφίζονται» ποινικές ευθύνες και παράβαση εξουσίας του Υπουργικού Συμβουλίου το οποίο ενέκρινε κάθε ξεχωριστό διαβατήριο.

Ασήκωτες οι ευθύνες της κυβέρνησης και του Υπουργικού Συμβουλίου. Στο Υπουργικό Συμβούλιο παρόντες και συνυπεύθυνοι οι τότε Υπουργοί που τώρα κάνουν την πάπια για το σκάνδαλο του αιώνα και θέλουν να μας κυβερνήσουν ξανά…

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy