Πάει για νέα καθυστέρηση η νέα πτέρυγα ΓΝ Λάρνακας – Εκτεθειμένη η κυβέρνηση

Υπήρξε καταχώρηση προσφυγής στην Αναθεωρητική Αρχή Προσφορών αναφορικά με την κατακύρωση της προσφοράς για την επίπλωση της καινούριας πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, αναφέρει, σε ανακοίνωση του, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΤο Υπουργείο Μεταφορών σημειώνει ότι ανάλογα με την έκβαση της προσφυγής πιθανόν να καθυστερήσει περαιτέρω η λειτουργία του Νοσοκομείου.

«Λαμβάνοντας υπόψη το δημόσιο συμφέρον, το Τμήμα Δημοσίων  Έργων ενημέρωσε ήδη την Αναθεωρητική Αρχή Προσφορών  ότι φέρει ένσταση στη λήψη προσωρινών μέτρων», καταλήγει.

Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα του τρέχοντος μήνα, ο υπουργός Μεταφορών και Έργων επισκέφτηκε την πτέρυγα δίνοντας προειδοποίηση στον εργολάβο πως αν δεν παραδώσει μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου θα ακυρωθεί το συμβόλαιο και θα αναλάβει το έργο το υπουργείο.

Αναφερόμενος στην πορεία υλοποίησης του έργου που αφορά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ο κ. Καρούσος είχε πει: «Για το νοσοκομείο είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Έχει πάρει ειδοποίηση ο εργολάβος ότι μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου αν δεν το παραδώσει τότε θα ακυρωθεί το συμβόλαιο και θα αναλάβουμε εμείς να ολοκληρώσουμε το έργο. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έχω λάβει το έργο θα παραδοθεί μέσα στα χρονοδιαγράμματα που έχουμε δώσει».

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.