Πάφος: 27χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε 14 διαρρήξεις καταστημάτων – Του πέρασαν χειροπέδες

Στην σύλληψη 27χρονου προχώρησε την Πέμπτη η Αστυνομία, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε 14 διαρρήξεις καταστημάτων, γραφείων και κατοικιών στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, η σύλληψη του 27χρονου έγινε κατορθωτή μετά από συντονισμένη επιχείρηση, αρχικά με την ακινητοποίηση του οχήματός του και στη συνέχεια με τη σύλληψή του.

Ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως εναντίον του 27χρονου διερευνάται υπόθεση κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, διαρρήξεων και κλοπών κατοικιών, γραφείων και καταστημάτων και διάρρηξη κτιρίου με σκοπό κακουργήματος που διεπράχθησαν μεταξύ των ημερομηνιών 24 και 26 Ιανουαρίου του 2022 στην Πάφο.

Ο ύποπτος, πρόσθεσε, φέρεται μεταξύ άλλων να διέρρηξε γραφείο κηδειών, γραφείο πολιτικού μηχανικού, γραφείο εργοληπτικής εταιρείας, κατάστημα περιποίησης άκρων, κομμωτήρια, ινστιτούτο ξένων γλωσσών, κατάστημα πώλησης ηλεκτροκίνητων ποδηλάτων και κτηματομεσιτικό γραφείο στην περιοχή του Νοσοκομείου, στο κέντρο της Πάφου και στα Κονιά.

Ανέφερε επίσης πως ο ύποπτος αναγνωρίστηκε από μέλη του ΤΑΕ Πάφου από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.