Πάφος: Χειροπέδες σε 29χρονο μετά από έρευνα σε διαμέρισμα – Διέφυγαν από το παράθυρο δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη 29χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας, παράνομης κατοχής περιουσίας και επίθεσης εναντίον αστυνομικού.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, την 1η Αυγούστου του 2022 στις 20:45 μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν σε συγκρότημα διαμερισμάτων κατόπιν πληροφορίας ότι πολίτης εντόπισε πρόσωπο το οποίο υποψιάζεται ότι του διάρρηξε την κατοικία στις 31 Ιουλίου 2022.

Ο συγκεκριμένος πολίτης, ηλικίας 31 ετών, υπέδειξε ότι στο εν λόγω διαμέρισμα είχε πάει ο ύποπτος. Μέλη της ΑΔΕ Πάφου μετέβησαν στο διαμέρισμα, όπου εντόπισαν τον ύποπτο μαζί με άλλα δύο πρόσωπα που κατάφεραν να διαφύγουν μέσω του παραθύρου. Ο παριστάμενος ερευνήθηκε, αφού αρχικά αντιστάθηκε και αρνήθηκε να υποβληθεί τον έλεγχο σπρώχνοντας τους αστυνομικούς στην προσπάθειά του να διαφύγει.

Ακολούθως αυτός συνελήφθη για το αδίκημα της επίθεσης εναντίον αστυνομικού. Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 29χρονο, ο οποίος όπως διαφάνηκε ότι διαμένει παράνομα στην Κύπρο και συνελήφθη για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Αφού του έγινε έρευνα, εντοπίστηκαν σε τσάντα που κρατούσε διάφορα αντικείμενα για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις και συνελήφθη για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Επίσης στην κατοχή του βρέθηκαν άλλα δύο διαβατήρια που φαίνεται να ανήκουν στα πρόσωπα που διέφυγαν. Τα εν λόγω πρόσωπα αναζητούνται για σκοπούς ανάκρισης. Ο 29χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.