Πάφος: Έχασε τρία δάκτυλα ο 11χρονος που τραυματίστηκε με κροτίδα

Σε ιδιωτικό νοσοκομείο νοσηλεύεται 11χρονος, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του σε χωριό της επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, χθες, γύρω στις 18:30, 11χρονος από τη Συρία μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου από τους γονείς του, κατοίκους του χωριού Δρούσεια, με ακρωτηριασμό τριών δακτύλων στο αριστερό χέρι και τραυματισμό της παλάμης του αριστερού και δεξιού χεριού.

Ακολούθως, ο 11χρονος μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό μοσοκομείο στην Πάφο όπου χειρουργήθηκε και νοσηλεύετι . Με βάση τις εξετάσεις της Αστυνομίας, είπε ο κ. Νικολάου,  και σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο πατέρας του 11χρονου, αυτός και ο 8χρονος αδελφός του ενώ έπαιζαν στο προαύλιο της εκκλησίας της κοινότητας όπου ζουν, σε κάποιο σημείο του δρόμου εντόπισαν μια κροτίδα.

Ο 11χρονος την άναψε με αναπτήρα και αυτή εξερράγη στην παρουσία του 8χρονου αδερφού του.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς μετέβησαν στη σκηνή την οποία απέκλεισαν και έθεσαν υπό φρούρηση. Το πρωί πυροτεχνουργός της ΑΔΕ Πάφου μετέβη στην σκηνή για επιτόπιες εξετάσεις.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.