Πάφος: Εμβολιάστηκαν 42,5 χιλιάδες άτομα

Συνολικά 42,5 χιλιάδες άτομα έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού στην πόλη και επαρχία Πάφου από τον Ιανουάριο που ήταν η έναρξη των εμβολιασμών μέχρι σήμερα, σύμφωνα με την υπεύθυνη των κέντρων εμβολιασμού στην επαρχία Πάφου, Λειτουργό Επισκέπτρια Υγείας Έλενα Ζαχαρίου.


Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η κ. Ζαχαρίου ανέφερε πως το πρόγραμμα εμβολιασμού  του πληθυσμού στα κέντρα εμβολιασμού της επαρχίας Πάφου προχωρεί κανονικά και με ομαλότητα και μέχρι στιγμής έχουν εμβολιαστεί 42,5 χιλ. άτομα.

Συγκεκριμένα συνέχισε, στην επαρχία Πάφου λειτουργούν δύο κέντρα εμβολιασμού στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, κέντρο εμβολιασμού στην Παλιά Ηλεκτρική αλλά και εμβολιαστικό κέντρο στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς.

Επεσήμανε δε, πως σε τακτά χρονικά διαστήματα ιδιαίτερα κάποια Σαββατοκύριακα κινητές μονάδες εμβολιασμού μεταβαίνουν στα Αγροτικά Κέντρα Υγείας όπως στην Παναγιά, στο Πολέμι, στην Σαλαμιού προκειμένου να διευκολυνθούν οι κάτοικοι των γύρω κοινοτήτων.


Σημειώνεται πως κινητή μονάδα εμβολιασμού λειτουργεί κάποιες ημέρες και στο Αγροτική Κέντρο Υγείας του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας.

Επίσης κανονικά συνεχίζεται και ο εμβολιασμός των επαγγελματιών υγείας.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.