Πάφος F.C.: Παιγνίδι που θα κρίνει το μέλλον

Τέλος από την Πάφο και ο Ζέλικο Κόπιτς όπως και οι συνεργάτες του. Είναι γνωστή η πεπατημένη με τους Ρώσους της Πάφου και το «ίδιο έργο» το είδαμε και πέρσι αλλά και πρόπερσι με τους τότε προπονητές να πληρώνουν τα σπασμένα της κακής πορείας, απόρροια του κακού και μη έγκαιρου προγραμματισμού.

Να θυμίσουμε ότι Οκτώβριο του 2017 απολύθηκε ο Λούκας Έλσνερ, τον Οκτώβριο του 2018 ο Στίβεν Πρέσλι και τον Νοέμβριο του 2019 ο Ζέλικο Κόπιτς.

Όλοι οι προπονητές θεωρήθηκαν υπαίτιοι της κακής πορείας, την ίδια ώρα που η ομάδα έκανε βασική προετοιμασία με μια ντουζίνα παίκτες και τους πλείστους να έρχονται στην Κύπρο οκτώ μέρες πριν το πρωτάθλημα.

Απόρροια αυτού και χωρίς βασική προετοιμασία στα πόδια τους, να είναι επιρρεπείς σε τραυματισμούς και χαρακτηριστικό ότι στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΛ η Πάφος είχε εκτός δέκα παίκτες. Πλέον πάει με υπηρεσιακό προπονητή τον Άγγλο τεχνικό διευθυντή κ. Τζέρεμι Στιλ σε συνεργασία με τους Βιτάλι Αστάφιεβ (προπονητής Κ19), Χεσούς Πινέδο και Νίκο Κωνσταντινίδη.

Αγωνιστικά η προσοχή είναι στραμμένη στον ερχόμενο εντός έδρας αγώνα με την ΕΝΠ. Η Πάφος πρέπει να κερδίσει για πάρα πολλούς λόγους γιατί σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα και ο στόχος για πρωταγωνιστική πορεία θα ξεθωριάσει για τα καλά. Η ομάδα ταλαιπωρείται και πάλι από αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών, αλλά υπάρχουν και επιστροφές καθώς οι Βαλεριάνος, Πάνος και Νέμετς εξέτισαν την τιμωρία τους. Στην σημερινή προπόνηση θα διαφανεί ποιοι από τους Αραγιούρι, Τόρες, Μπερικό, Σάνι, Φυλακτού και Γουίλιαμς που απουσίαζαν από τον προηγούμενο αγώνα θα είναι σε θέση να επιστρέψουν και να βρίσκονται στην αποστολή για το παιγνίδι με την ΕΝΠ.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.