Πάφος: Για «παιδική κακομεταχείριση» έκαναν λόγο γονείς που αντιδρούν στα νέα μέτρα

Νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας οργανώθηκε σήμερα έξω από το επαρχιακό γραφείο Παιδείας στην Πάφο από γονείς που αντιδρούν στα νέα μέτρα κατά της πανδημίας.

Με πλακάτ στα οποία αναγράφονταν συνθήματα όπως “Είμαστε το μέλλον και όχι τα πειραματόζωα σας”,  “Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας“ και “Η μάσκα στα παιδιά μας αποτελεί παιδική κακομεταχείριση”, γονείς εξέφρασαν και σήμερα, πρωί της Δευτέρας, στην Πάφο τη διαμαρτυρία τους για τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό, που αφορούν τους μαθητές των δημοτικών σχολείων.

Οι γονείς κάλεσαν το κράτος να αναθεωρήσει την απόφαση του. Εξέφρασαν ακόμη την αποφασιστικότητα τους να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις μέχρι την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Διαμαρτυρόμαστε, ανέφεραν, για το θέμα της χρήσης μάσκας από τους μαθητές σε αυτές τις ηλικίες, προσθέτοντας πως κανείς δεν τους ενημέρωσε για τα μέτρα αλλά και κανένας δεν τους έλαβε υπόψη να τους μιλήσει επί αυτών βγαίνοντας έξω από το Επαρχιακό Γραφείο Παιδείας. Ζητούν, είπαν, εξηγήσεις.

Κάποιοι εκ των διαμαρτυρόμενων γονέων εξέφρασαν την άποψη πως αν τα παιδιά τους από τόσο μικρή ηλικία θα πρέπει να φορούν μάσκες και να εμβολιαστούν είναι καλύτερα να μην πηγαίνουν σχολείο.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy