Πάφος: Λειτουργούσε μπαρ χωρίς άδειες, στο δικαστήριο ο ιδιοκτήτης

Σε καταγγελίες 6 πολιτών και 1 υποστατικού, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, μετά από 1.610 ελέγχους που πραγματοποίησε παγκύπρια, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 408 έλεγχοι, στο πλαίσιο των οποίων καταγγέλθηκε 1 πολίτης, ενώ στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 104 έλεγχοι, χωρίς καταγγελίες.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 422 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 2 πολίτες, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 117 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 1 καταγγελία πολίτη και 1 υποστατικού, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 350 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 2 πολίτες, ενώ στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 59 έλεγχοι, χωρίς να υπάρξει καταγγελία.

Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 143 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία, ενώ η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησε 7 ελέγχους χωρίς καταγγελίες.

Σε ό,τι αφορά την καταγγελία υποστατικού, αυτή αφορούσε μπαράκι στην Πάφο το οποίο δεν είχε άδεια λειτουργίας και άδεια για πώληση ποτού ενώ δύο υπάλληλοι τους εργάζονταν χωρίς μάσκα και ένας τρίτος υπάλληλος δεν διέθετε έγκυρο safepass. Η υπόθεση θα οδηγηθεί στο δικαστήριο.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy