Πάφος: Λογομάχησαν και βγήκαν μαχαίρια – Στο Νοσοκομείο 20χρονος

Έλα στο Google News

Στο ΓΝ Πάφου νοσηλεύεται 20χρονος μετά από τραυματισμό του από συγκάτοικό του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, υπό κράτηση τέθηκε 30χρονος για τα αδικήματα της ανησυχίας, της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και τραυματισμού,προς διευκόλυνση των ανακρίσεων και για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, στις 03:00 τα ξημερώματα σε κτιριακό συγκρότημα στην Κάτω Πάφο, δύο πρόσωπα που συγκατοικούν, μόνιμοι κάτοικοι Πάφου, λογομάχησαν μεταξύ τους για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής, και κατά την λογομαχία, ο 30χρονος φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι με το οποίο τραυμάτισε τον 20χρονο.

Ο 20χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου , όπου  έτυχε χειρουργικής επέμβαση και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σταθερή.

Αρχικά ο 30χρονος συνελήφθη για το αδίκημα της ανησυχίας και ακολούθως εκδόθηκε δικαστικό  ένταλμα σύλληψης για αδικήματα που αφορούν πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, και τραυματισμού.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Διερευνά υπόθεση βαριάς σωματικής βλάβης το ΤΑΕ Πάφου

Εντατικές έρευνες διενεργεί το ΤΑΕ Πάφου για την υπόθεση πράξεων που σκοπεύουν στην  πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης , του τραυματισμού και της ανησυχίας εναντίον 30χρονου και με θύμα 20χρονο, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου  Μιχάλη Ιωάννου.

Ο κ. Ιωάννου δήλωσε πως στις  03:00 το πρωί στην Λεωφόρο Ποσειδώνος η Αστυνομία Πάφου ενημερώθηκε ότι υπάρχει συμπλοκή.

Μέλη της δύναμις μετέβησαν στο μέρος όπου εντόπισαν 20χρονο ο οποίος έφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα.  Ο τραυματίας ανέφερε στους αστυνομικούς ότι τον τραυμάτισε ο συγκάτοικος του. Αμέσως στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Πρόσθεσε ότι ο 20χρονος εισήχθη στο χειρουργείο για καθαρισμό και συρραφή του τραύματος.

Στο μέρος εντοπίστηκε και ο συγκάτοικος του ηλικίας 30 ετών  τον οποίο υπέδειξε ο παραπονούμενος στην Αστυνομία ως τον δράστη.

Ο  30χρονος φώναζε προκαλώντας ανησυχία. Ακολούθως, ανέφερε ο κ. Ιωάννου, οδηγήθηκε στα κρατητήρια όπου τέθηκε υπό κράτηση.

Ανακρινόμενος ο 30χρονος παραδέχτηκε την διάπραξη του αδικήματος στους αστυνομικούς. Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου αναμένεται η λεπτομερής εξέταση της σκηνής με επιστημονικές εξετάσεις οι οποίες επανήρχισαν με το φως της ημέρας αλλά και έρευνες σε διαμερίσματα της γύρω περιοχής.

Ακόμη θα ληφθούν καταθέσεις από άλλα πρόσωπα που διαμένουν σε γειτονικά διαμερίσματα τα οποία αντιλήφθηκαν το περιστατικό. Ο κ. Ιωάννου σημείωσε πως ένας εκ των περιοίκων είδε το περιστατικό και τον δράστη να μαχαιρώνει το θύμα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.