Πάφος: Οδηγούσαν υπό την επήρεια ναρκωτικών δύο πρόσωπα – 34 καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις


Δυο οδηγοί εντοπίσθηκαν χθες βράδυ να οδηγούν, σύμφωνα με την Αστυνομία, υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών στην Πάφο στο πλαίσιο εκστρατείας για την πρόληψη των οδικών συγκρούσεων .

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, πρόκειται για 33χρονο και 27χρονο. Τα δύο οχήματα ανακόπηκαν από μέλη της Τροχαίας Πάφου για σχετικό έλεγχο. Όταν οι οδηγοί τους υποβλήθηκαν σε έλεγχο νάρκοτεστ διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικοί. Επιπρόσθετο δείγμα λήφθηκε και από τους δύο οδηγούς για να σταλεί για εργαστηριακές εξετάσεις στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

Τα οχήματα  του 33χρονου και του 27χρονου οδηγήθηκαν στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου, ενώ οι ίδιοι απολύθηκαν εν αναμονή των τελικών εξετάσεων του Γενικού Χημείου του Κράτους .

Στο μεταξύ στο πλαίσιο των ελέγχων χθες, έγιναν συνολικά 34 καταγγελίες στην πόλη και στο δευτερεύον οδικό δίκτυο.

Από τις 34 καταγγελίες, οι δύο αφορούν οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, οι δύο για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, ενώ οι υπόλοιπες αφορούν τροχαία αδικήματα μικρότερης φύσεως. Οι εκστρατείες της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου θα συνεχιστούν και σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.