Πάφος: Σε απευθείας δίκη οι δύο για την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης 37χρονου

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου σε απευθείας δίκη παραπέμφθηκαν την Παρασκευή οι δύο κατηγορούμενοι, ηλικίας 27 και 20 ετών για την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, 37χρονου από την Συρία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο κατηγορούμενοι ηλικίας 27 και 20 ετών παρουσιάστηκαν σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου και παραπέμφθηκαν σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Πάφου το οποίο θα συνεδριάσει στις 22 Νοεμβρίου του 2022.

Οι δύο κατηγορούμενοι όπως διέταξε το Δικαστήριο Πάφου θα παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι την Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου του 2022 οπότε το Δικαστήριο θα αποφασίσει κατά πόσο θα παραμείνουν υπό κράτηση ή εάν θα αφεθούν ελεύθεροι μέχρι την ημέρα της δίκης.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, ο 37χρονος άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της 5ης Οκτωβρίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γ.Ν Λευκωσίας μετά από χτυπήματα που δέχθηκε στο κεφάλι από ομάδα ομοεθνών του, όταν αυτοί εισέβαλαν στο διαμέρισμα του στη 1:30 τα ξημερώματα της 27ης Σεπτεμβρίου, στην Πάφο.

Η Αστυνομία Πάφου διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και για την υπόθεση προχώρησε στην σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 20 και 27 ετών.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.