Πάφος: Σοβαρή καταγγελία για ξυλοδαρμό 6χρονου από παιδιά στο σχολείο τουΣοβαρή καταγγελία για ξυλοδαρμό 6χρονου μαθητή από τη Συρία

Σε άσχημη κατάσταση βρήκε μητέρα το 6χρονο παιδί της, όταν χθες πήγε να το παραλάβει από το Δημοτικό σχολείο όπου και φοιτά στην Πάφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν η μητέρα το ρώτησε τί είχε συμβεί, το 6χρονο παιδί, της είπε ότι μεγαλύτερα παιδιά από το σχολείο του, το χτύπησαν κατά τη διάρκεια του διαλείμματος.

Αμέσως μετά το σχολείο η μητέρα πήρε το παιδί στο νοσοκομείο αφού έκανε εμετούς και αισθανόταν ζαλάδες. Εισήχθη αμέσως στο παιδιατρικό τμήμα και κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ υποβάλλεται σε σειρά εξετάσεων για να διαπιστωθεί κατά πόσο τα συμπτώματα που εμφανίζει προέρχονται από χτυπήματα ή από κάποια άλλη αιτία.

Σημειώνεται ότι, όταν μέλη της ΑΔ Πάφου ρώτησαν τους δασκάλους για το συμβάν, οι ίδιοι ανάφεραν ότι, δεν είχαν αντιληφθεί ότι είχε συμβεί αυτό το επεισόδιο.

Για το περιστατικό με τα όσα ανάφερε η μητέρα, είναι ενήμερες οι κοινωνικές υπηρεσίες του κράτους αλλά και το Υπουργείο Παιδείας.