Πάφος: Υπό οκταήμερη κράτηση ο 32χρονος – Ύποπτος για εννιά υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

Υπό κράτηση με διάταγμα διάρκειας οκτώ ημερών, που εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, τέθηκε ο 32χρονος ύποπτος για σωρεία υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών.

Ο ύποπτος συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας, βάσει δικαστικών ενταλμάτων που εκδόθηκαν μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του για τη διάπραξη των διαρρήξεων και κλοπών.

Εναντίον του 32χρονου, διερευνώνται συνολικά εννιά υποθέσεις διαρρήξεων κατοικιών και κλοπών, μία υπόθεση διάρρηξης κτηρίου και κλοπής, μια υπόθεση κλοπής από κλειδωμένο κιβώτιο, τέσσερις υποθέσεις κλοπών αυτοκινήτων, τέσσερις υποθέσεις παράνομης κατοχής περιουσίας, τέσσερις υποθέσεις παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και μια υπόθεση μαχαιροφορίας.

Οι πιο πάνω υποθέσεις διαπράχθηκαν στην επαρχία Πάφου, μεταξύ των ημερομηνιών 12 Φεβρουαρίου και 19 Μαΐου 2022.

Η σύλληψη του 32χρονου έγινε κατορθωτή μετά από αξιολόγηση πληροφοριών που έφθασαν στην Αστυνομία. Χθες, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, μέλη του ΤΑΕ και του ΟΠΕ Πάφου, διενήργησαν έρευνα σε οικία, που βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Πάφου. Εκεί εντοπίστηκε ο 32χρονος, ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.