Παγκύπρια Ολυμπιάδα Πληροφορικής 2022-2023 διοργανώνουν Σύνδεσμος Πληροφορικής – Υπουργείο Παιδείας

Παγκύπρια Ολυμπιάδα Πληροφορικής για μαθητές Μέσης Εκπαίδευσης διοργανώνει ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής (Cyprus Computer Society – CCS), σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδέσμου, ο πρώτος γύρος θα διεξαχθεί διαδικτυακά από τις 23 Δεκεμβρίου μέχρι τις 9 Ιανουαρίου μέσω της πλατφόρμας CMS, ενώ σημειώνεται ότι πληροφορίες, όροι συμμετοχής και προκαταρκτικά προβλήματα του διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα: https://www.coinformatics.org.

Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να έχουν ευχέρεια στη χρήση Ηλεκτρονικού Υπολογιστή και γνώση της γλώσσας προγραμματισμού C++.

“Ο διαγωνισμός έχει στόχο την επιλογή των επίσημων αντιπροσωπειών της Κύπρου, σε διεθνείς διοργανώσεις, όπως είναι η Παγκόσμια Ολυμπιάδα Πληροφορικής και η Βαλκανιάδα Πληροφορικής, από όπου οι Κύπριοι κάθε χρόνο επιστρέφουν με μετάλλια”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι εγγραφές θα γίνονται στην ιστοσελίδα https://forms.gle/2TfU2VNYwGT4sxSr7 μέχρι και τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2022. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το CCS στο τηλέφωνο 22460680 και [email protected].

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy