Παγκύπριες εξετάσεις: Η οργάνωση, οι εκκρεμότητες και… οι προβληματισμοί!

Πως κυλάει η κατάσταση

Σε μεγάλο βαθμό τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τις παγκύπριες εξετάσεις, δήλωσε στον Άστρα ο πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης Χαράλαμπος Διονυσίου.

Υπάρχουν ωστόσο εκκρεμότητες, είπε, οι οποίες εξέφρασε την ελπίδα ότι θα διευθετηθούν στο διάστημα των 10 ημερών που απομένουν μέχρι την έναρξη των εξετάσεων.

Προβληματίζει το ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξει διασπορά του ιού στα σχολεία και να δημιουργηθούν προβλήματα, ενώ τόνισε ότι με βάση τα όσα έχει υπόψη του δεν παρουσιάστηκε σήμερα κανένα πρόβλημα στην επαναλειτουργία των σχολείων.

Εξέφρασε την ελπίδα ότι η ίδια θετικότητα που επέδειξαν όλοι, να συνεχιστεί για να ολοκληρωθούν αισίως οι παγκύπριες εξετάσεις.

Σε ότι αφορά το ότι κάποιοι μαθητές που θα βρίσκονται σε καραντίνα θα αδικηθούν αφού δεν θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις, ο κ. Διονυσίου είπε ότι υπάρχουν και παιδιά που οικουρούν για άλλους λόγους κι ότι είναι άδικο να χάνουν τις εξετάσεις. Η Πολιτεία, είπε, πρέπει να δει το θέμα και να προχωρήσει σε αλλαγές στον κανονισμό.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.