«Πάγωσαν» και οι κρατήσεις από τη Βρετανία λόγω της ανασφάλειας του πολέμου

Μειωμένος είναι ο αριθμός των κρατήσεων μετά την κρίση στην Ουκρανία, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πάφου, Θάνο Μιχαηλίδη, ο οποία εκτιμά ότι οι πληρότητες στα ξενοδοχειακά καταλύματα που είναι ανοικτά αυτό το διάστημα στην Πάφο κυμαίνονται στο 30%.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Θ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως οι μειώσεις των κρατήσεων αφορούν την κύρια αγορά της Πάφου που είναι η βρετανική, αφού ο κόσμος ανησυχεί και θέλει να γνωρίζει πώς θα εξελιχτεί η κρίση, όπως είπε. Ανέφερε επίσης ότι ο αριθμός των επισκεπτών στην Πάφο από την Ουκρανία και τη Ρωσία, είναι μηδενικός.

Όπως είπε, οι ξενοδόχοι αναμένουν τις επόμενες εβδομάδες ώστε να διαφανεί αν υπάρχει κάποια κατάληξη με την κρίση στην Ουκρανία εκτιμώντας πως κατόπιν τούτου αναμένεται να ξεκινήσουν εκ νέου οι κρατήσεις από τη Βρετανία ώστε να κινούνται σε έναν πιο καλό ρυθμό.

Ερωτηθείς για τον Απρίλιο ο πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ Πάφου ανέφερε πως για τον επόμενο μήνα υπάρχουν κάποιες προκρατήσεις, ειδικά για την περίοδο του Πάσχα.

Αναφορικά δε με την καλοκαιρινή σεζόν, σημείωσε πως αυτή προβλέπεται να είναι καλύτερη από πέρσι νοουμένου ότι δεν θα υπάρξει επιδείνωση της κρίσης στην Ουκρανία.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.