Παναθηναϊκός: Επαφή Ρόκα με Γιάννου


Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Απόστολος Γιάννου, ενώ εξετάζονται και οι περιπτώσεις κι άλλων Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με την «SportDay» που επικαλείται πληροφορίες από την Κύπρο, ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα του Τσάβι Ρόκα είναι ο Απόστολος Γιάννου. Ο 30χρονος επιθετικός δεν είναι άγνωστος στον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού», αφού αυτός τον «έκλεισε» στις 26 Ιανουαρίου 2018 στην ΑΕΚ Λάρνακας όταν έμεινε ελεύθερος από την κινεζική Γκουανγκζού. 


Ο Ρόκα φέρεται να επικοινώνησε πριν από δύο εβδομάδες με τον ομογενή επιθετικό για να κάνουν μια διερευνητική κουβέντα εν όψει του καλοκαιριού. Ο Γιάννου ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την ΑΕΚ Λάρνακας και αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Ρόκα από την πλευρά του τόνισε στον 30χρονο επιθετικό πως είναι ένας από τους παίκτες που τον ενδιαφέρουν και του ζήτησε να είναι σταντ μπάι, ωστόσο του ξεκαθάρισε πως αν έχει μια πρόταση που τον καλύπτει τώρα να την προχωρήσει, καθώς δεν μπορεί να του εγγυηθεί επί του παρόντος ότι θα κινηθεί για να τον αποκτήσει στον Παναθηναϊκό.

Οι ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy. Ακολουθήστε μας και στο Google News