Πανδαισία αθλητικών εκδηλώσεων και εντυπωσιακό θέαμα στο 2ο Limassol Sports Festival

Πλούσιο αθλητικό θέαμα και συγκινήσεις επιφύλαξε το “2o Limassol Sports Festival”, το οποίο επέστρεψε φέτος ανανεωμένο.

Η αγαπημένη εκδήλωση των Λεμεσιανών πραγματοποιήθηκε κατά μήκος του Πολυλειτουργικού Παραθαλάσσιου Πάρκου στο Μόλο Λεμεσού, το Σάββατο 14 Μαΐου μεταξύ των ωρών 15:00-20, παρουσιάζοντας μια πανδαισία αθλημάτων και δραστηριοτήτων.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων, επιδείξεις χορού, ξιφασκίας, καράτε, ενόργανης γυμναστικής, τζούντο και Τάε Κβο Ντο, ενώ συμμετείχαν σε προγράμματα εκγύμνασης, λαμβάνοντας προσωπικές συμβουλές υγιεινής διατροφής. Στο χώρο της εκδήλωσης λειτούργησε επίσης σταθμός μετρήσεων λίπους.

Το φετινό Limassol Sports Festival επιφύλασσε ακόμα μεγαλύτερες εκπλήξεις, με την προσθήκη διασκεδαστικών δραστηριοτήτων, όπως το Dragon Boat, τον τοίχο αναρρίχησης, skateboard και rollerblades.

Μικροί και μεγάλοι είχαν τη δυνατότητα δοκιμάσουν τις ικανότητες και αντοχές τους, αποκτώντας παράλληλα προσωπική αντίληψη για όλα τα αθλήματα.

Το “2ο Limassol Sports Festival” εντάσσεται στο πλαίσιο των ΟΠΑΠ Λεμεσίων 2022, που φέτος συμπληρώνουν 23 χρόνια παρουσίας στα αθλητικά δρώμενα, τόσο της Λεμεσού, όσο και ολόκληρης της Κύπρου.

Facebook @Lemesia2022 | Instagram @Lemesia

Επίσημος Χορηγός Λεμεσίων: ΟΠΑΠ Κύπρου

Χορηγοί: ΚΟΑ, Medochemie, Deloitte, Φυσικό Μεταλλικό Νερό Άγιος Νικόλαος, Marlow Navigation, Hercules.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.