Μέσα από τις δηλώσεις των προπονητών και των αρχηγών της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ, φάνηκε πόσο πολύ θέλουν οι δύο ομάδες να κατακτήσουν το Κύπελλο Coca – Cola.

Ο προπονητής της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ θυμήθηκε το χαμένο τελικό του 2009 με τον ΑΠΟΠ Κινύρα Πέγειας όταν ήταν αρχηγός τότε της ΑΕΛ. «Ελπίζω, δέκα χρόνια μετά, η κατάληξη του τελικού να είναι διαφορετική. Έχω μεγάλο σεβασμό στον προπονητή του ΑΠΟΕΛ, δίκαια αναδείχτηκε κορυφαίος της χρονιάς, όμως στον τελικό θα είμαστε ένας πολύ μεγάλος αντίπαλος. Εύχομαι καλή επιτυχία στο ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη και εύχομαι να πετύχει τους στόχους του όπως και στις άλλες Κυπριακές ομάδες. Πετύχαμε και εμείς την έξοδο μας στην Ευρώπη και ελπίζω να κατακτήσουμε και το Κύπελλο. Μετά από έξι χαμένους τελικούς, έχουμε την ευκαιρία να γράψουμε ιστορία», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κέρκεζ. 


Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Πάολο Τραμεντζάνι, αφού ευχαρίστησε τον προπονητή της ΑΕΛ για τα καλά του λόγια, δήλωσε: «Οι πιθανότητες στον τελικό είναι μοιρασμένες. Είναι σημαντικό για εμάς να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία. Ήταν δύσκολη η πορεία μας ως τον τελικό, δυσκολευτήκαμε και με την ΑΕΚ και με την ΕΝΠ για να προκριθούμε. Ο Ντούσαν Κέρκεζ είναι εξαιρετικός προπονητής, το είπε και πριν αρκετούς μήνες, όμως αύριο έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία για να κατακτήσουμε άλλο ένα τρόπαιο και θέλουμε να την εκμεταλλευτούμε».