Πανικός επικρατεί στο στρατόπεδο της κυβέρνησης και του ΔΗΣΥ

«Μόνο για τη Μικρασιατική καταστροφή δεν κατηγόρησαν το ΑΚΕΛ η κυβέρνηση και ο ΔΗΣΥ»

Πανικός επικρατεί στο στρατόπεδο της κυβέρνησης και του ΔΗΣΥ, οι οποίοι σε μια προσπάθεια να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους τους κατέφυγαν πάλι σε αήθεις επιθέσεις εναντίον του ΑΚΕΛ. Εισέπραξαν όμως αποστομωτική απάντηση από τον Α. Κυπριανού, ο οποίος επεσήμανε ότι: «Το μόνο για το οποίο δεν μας έχει κατηγορήσει αυτή η κυβέρνηση είναι για τη Μικρασιατική Καταστροφή. Με τη φόρα που έχουν πάρει μέχρι τις εκλογές θα μας κατηγορήσουν και γι’ αυτό».

Ο Α. Κυπριανού προκάλεσε τους Νίκο Αναστασιάδη και Αβέρωφ Νεοφύτου «αυτά τα οποία λένε με τους μονολόγους τους, να κάτσουν δίπλα μου σε μια συζήτηση και να τα επαναλάβουν και θα πάρουν τις απαντήσεις που χρειάζονται».

Σημειώνεται ότι σε προεκλογική συγκέντρωση του ΔΗΣΥ το βράδυ του Σαββάτου, ο Ν. Αναστασιάδης επιτέθηκε στο ΑΚΕΛ και ανέφερε με αλαζονικό τρόπο ότι «είμαστε κυβέρνηση που προέρχεται από τον ΔΗΣΥ […] του οποίου υπήρξα ιδρυτικό στέλεχος αλλά και ηγέτης». Επίσης, ο Αβ. Νεοφύτου χαρακτήρισε τα κόμματα της αντιπολίτευσης ως δυνάμεις της «άρνησης και του λαϊκισμού» και ισχυρίστηκε ότι «με ευκαιριακές συμμαχίες και λαϊκίστικες αποφάσεις θα θέσουν σε κίνδυνο την οικονομική σταθερότητα».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.