Πανικός σε πτήση όταν η καμπίνα γέμισε καπνούς: Το πλήρωμα τους καλούσε…να προσευχηθούν (vid)

ρομακτικές στιγμές έζησαν επιβάτες αεροπλάνου στην Ινδία, όταν το αεροσκάφος γέμισε με καπνό, προκαλώντας ασφυξία για πάνω από 25 λεπτά στους πανικόβλητους ανθρώπους.
Βίντεο από τον εσωτερικό χώρο αεροπλάνου δείχνει τις «δύσκολες» στιγμές που έζησαν οι επιβάτες, όταν πυκνός καπνός κάλυψε τα πάντα μέσα στη καμπίνα, με τους ίδιους να λένε στη συνέχεια ότι πάλευαν να αναπνεύσουν για 25 λεπτά.

Το τρομακτικό περιστατικό έλαβε χώρα στην πτήση με αριθμό SG 3735, ένα αεροσκάφος της SpiceJet που απογειώθηκε από την Γκόα της Ινδίας.

Ένας από τους επιβάτες, ο Vivek Vishal, υποστήριξε: «Η SpiceJet διακινδυνεύει τη ζωή των ανθρώπων. Πνιγόμασταν για πάνω από 25 λεπτά και δεν άνοιγαν ούτε οι μάσκες οξυγόνου. Θα πρέπει να ληφθούν αυστηρά ποινικά μέτρα κατά μιας τόσο «επικίνδυνης» αεροπορικής εταιρείας».

 

 

 

 

Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, οι επιβάτες απομακρύνθηκαν σύντομα μετά την αναγκαστική προσγείωση στο Χαϊντεραμπάντ της Ινδίας, όπου ο πιλότος ενημέρωσε τον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας για το περιστατικό.

Σοκ προκαλεί η πληροφορία ότι το πλήρωμα του αεροσκάφους είπε στους επιβάτες να «αρχίσουν να προσεύχονται» την ώρα που όλοι βρίσκονταν σε πανικό. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας αρνήθηκε τους ισχυρισμούς.

Ένας από τους επιβάτες καταγγέλλει επίσης ότι το πλήρωμα άρπαξε το τηλέφωνό του και ανάγκασε έναν άλλο επιβάτη να διαγράψει τυχόν φωτογραφίες και βίντεο από το περιστατικό

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.