Τις δικές του τοποθετήσεις αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στην Κύπρο, έκανε ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας Κόστελ Παντίλιμον. Μίλησε σε Μέσο της Ρουμανίας και ήταν ξεκάθαρος πως με την κατάσταση που επικρατεί, δύσκολα μπορεί κάποιος να σκεφτεί το ποδόσφαιρο. Αναλυτικά:

«Κάποιος από την Κύπρο είχε τον ιό και δεν ήξερε, ήταν ασυμπτωματικός. Οι αρχές φρόντισαν να σταματήσαν τα πάντα από καιρό, λαμβάνοντας άμεσα δραστικά μέτρα. 


Βρισκόμαστε κλειδωμένοι για αρκετές ημέρες και μόνο μία φορά την ημέρα, έχουμε για να βγούμε έξω. Πρέπει να στείλουμε SMS στις κυπριακές αρχές. Αυξήθηκαν οι κανόνες, παρακολουθούμε ολοένα και περισσότερο τις εξελίξεις», τόνισε αρχικά ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας και πρόσθεσε:

«Αυτά τα σενάρια τα βλέπουμε μόνο σε ταινίες. Νομίζεις πως μετά από δυο ώρες όλα θα τελειώσουν και θα ζεις κανονικά. Είναι παράξενο για τους ποδοσφαιριστές αλλά και για όλο τον κόσμο».

Όσο για τη συνέχεια της σεζόν: «Είναι πολύ δύσκολο να σκεφτόμαστε άλλα πράγματα. Σίγουρα θέλουμε να ολοκληρωθεί η σεζόν, αλλά δεν ξέρουμε τι θα γίνει».