Παπαδάκης: Με τον δικηγόρο του στο αρχηγείο αστυνομίας

Με τον δικηγόρο του πηγαίνει σήμερα στο αρχηγείο αστυνομίας στις 11 το πρωί ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδάκης.

Όπως δήλωσε στον ΑΣΤΡΑ ο κύριος Παπαδάκης θα έχουν συνάντηση με την ηγεσία του σώματος την οποία θα ενημερώσουν για διάφορα ζητήματα.

Αναφερόμενος στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας ο κύριος Παπαδάκης έκανε λόγο για παραβίαση των προσωπικών του δεδομένων και της προσωπικής του ζωής.

Πρόσθεσε ότι με δόλιο τρόπο λήφθηκε το συγκεκριμένο βίντεο, ενώ γνωστοποίησε ότι σε συνεργασία με ειδικούς επεξεργάζεται στοιχεία και αν αναγνωριστούν κάποια πρόσωπα θα έχει ιδιαίτερη σημασία να ταυτοποιηθούν.

Ο κύριος Παπαδάκης ξεκαθάρισε ότι τα όσα φαίνονται στο βίντεο δεν είναι στο δικό του πολιτικό γραφείο αλλά στο διπλανό γραφείο.

Τόνισε ότι δεν είναι τυχαίος ο χρόνος που δόθηκε το βίντεο στη δημοσιότητα, ενώ σημείωσε ότι λήφθηκε ένα μηνά μετά την εκλογή του, κάτι που επιβεβαιώνει την καταγγελία του ότι κάποιοι δεν άντεξαν το γεγονός ότι εκλέγηκε και άρχισαν ενέργειες για να τον ξεπαστρέψουν πολιτικά.

Ο κύριος Παπαδάκης επανέλαβε τις καταγγελίες του για εύλογες υποψίες περί σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.

Σημείωσε ότι ο Μαρίνος Σιζόπουλος έριξε κατηγορίες και λάσπη εναντίον του και τώρα κρύβεται και δεν δίνει στοιχεία στην αστυνομία ισχυριζόμενος ότι τα έστειλε στις Βρυξέλλες.

Ο κύριος Παπαδάκης επέκρινε τον πρόεδρο της ΕΔΕΚ για την στάση του έναντι του ΓΕΣΥ, για το γεγονός ότι το Π.Γ δεν συζητά το κυπριακό και ούτε επίσης συζητά τις παραιτήσεις μελών από την Κ.Ε