Παπαδάκης: Παρωδία η διαγραφή μου από την ΕΔΕΚ

Για παρωδία έκανε λόγο ο ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ Δημήτρης Παπαδάκης μετά τη χθεσινή ομόφωνη απόφαση του πειθαρχικού Συμβουλίου για διαγραφή του από το μητρώο του κόμματος. Μιλώντας στην πρωινή έκδοση του ΑΣΤΡΑ επισήμανε ότι κανένας δεν μπορεί να κόψει την επαφή του με τα μέλη του κινήματος.

Διαβάστε επίσης: Διαγραφή Παπαδάκη αποφάσισε το Πειθαρχικό της ΕΔΕΚ

Τόνισε ότι ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος και η μικρή του παρέα εκτέλεσαν αυτό το οποίο προαποφασίστηκε και δεν τα κατάφεραν όπως είπε κατά τη διάρκεια των ευρωεκλογών, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στη σημερινή παρωδία.

Ο κ. Παπαδάκης είπε ότι υπάρχουν σκιές και υπονοούμενα και για αυτό το λόγο σημείωσε ότι θα προσφύγει στα δικαστήρια. Επίσης, τόνισε ότι ένα κόμμα που έδωσε αγώνα και αίμα για την δημοκρατία, δε μπορεί να φτάνει στο σημείο να θεωρεί ότι είναι υπεράνω των νόμων του τόπου και αυτό όπως είπε είναι κατάντια και αντικομματική συμπεριφορά. Πρόσθεσε ότι η ΕΔΕΚ τη δεδομένη στιγμή κινείται μακριά από τις αρχές και τις αξίες του σοσιαλισμού.

Επίσης, τόνισε ότι θα παραμείνει ο ΕΔΕΚίτης ευρωβουλευτής στην πολιτική ομάδα των σοσιαλιστών και δημοκρατών του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.