Παπαδάκης στον Άστρα: Η συνομιλία του με την Καϊλή για το Κατάρ

Έκπληξη αποτελεί το μέγεθος του σκανδάλου Qatargate, ανέφερε ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδάκης, ο οποίος έκανε λόγο για καραμπινάτη υπόθεση διαφθοράς. Μιλώντας στην πρωινή έκδοση του ΑΣΤΡΑ σημείωσε ότι αμαυρώνεται το όνομα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ο κ. Παπαδάκης είπε ότι είχαν στενή συνεργασία με την κ. Καΐλή στην προηγούμενη θητεία, γιατί ήταν επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα ανέφερε πως μετά την περιβόητη ομιλία της κ. Καϊλή στο ευρωκοινοβούλιο ότι το Κατάρ είναι εργασιακός παράδεισος, την είχε συναντήσει στους διαδρόμους του σώματος και της ανέφερε ότι είχε το στοιχείο της υπερβολής η ομιλία της αλλά όπως είπε, η κ. Καϊλή προσπάθησε να τον πείσει με πολιτικά επιχειρήματα ότι είχε λάθος εντύπωση. Ανέφερε δε πως δεν πήγαινε το μυαλό του για το τι θα ακολουθούσε.

Την ίδια ώρα, ο κ. Παπαδάκης είπε δεν μπορεί η Κύπρος να κάνει υποδείξεις και να κουνά το δάκτυλο για υποθέσεις διαφθοράς, τονίζοντας ότι η Κύπρος πρέπει να δει τα του οίκου της. Μάλιστα ανέφερε πως στην Κύπρο αν υπάρξει οτιδήποτε, οι αρμόδιοι φέρνουν ως κώλυμα την ύπαρξη βουλευτικής ασυλίας.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy