Παπακωνσταντίνου: «150 πλούσιες οικογένειες βάλθηκαν να δοuλοποιήσουν όλους τους λαούς της Γης»

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την καλοκαιρινή του περιοδεία σε μικρούς και μεγάλους χώρους ανά την Ελλάδα.

Μετά τα δύσκολα δύο τελευταία καλοκαίρια ο Έλληνας ροκάς φέτος επανήλθε στις γνωστές του συνήθειες δίνοντας χαρά στους θαυμαστές του σε όλη τη χώρα.

Πριν λίγο καιρό, ο σπουδαίος μουσικός βρέθηκε στο City Garden Festival στο Γαλάτσι και πραγματοποίησε μια από τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις.

Λίγο πριν βγει στη σκηνή του City Garden Festival, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου παραχώρησε μια σύντομη συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό του OPEN και όπως πάντα, δεν δίστασε να πει «τα πράγματα με το όνομά τους».

«Έχω ηχογραφήσει περίπου 1300 τραγούδια. Ακολουθώ στη ροή της συναυλίας το συναίσθημα και λέω την κάθε στιγμή το κατάλληλο τραγούδι» ανέφερε ο ίδιος και συνέχισε:

«Ο πολιτισμός είναι ο πρώτος εχθρός της βίας. Το οικονομικό θέμα είναι φυλακή και πολύ άγρια μάλιστα. 150 οικογένειες σε όλον τον κόσμο βάλθηκαν να δουλοποιήσουν όλους τους λαούς της Γης».

Όσον αφορά για το κοινό του στις συναυλίες που συνεχώς ανανεώνεται ο ίδιος τόνισε: «Συγκινούμαι όταν βλέπω τον παππού με το εγγόνι».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τις δηλώσεις του Παπακωνσταντίνου

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.