Εντός των επόμενων ημερών, ο Κυπριακός Οργανισμός Ανάπτυξης Γης (ΚΟΑΓ) θα παραδώσει σε νεαρά ζευγάρια τις 15 πρώτες κατοικίες στα Πολεμίδια της επαρχίας Λεμεσού. Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ ο επικεφαλής του Οργανισμού Ανδρέας Φράγκος ανέφερε ότι ο ΚΟΑΓ προγραμματίζει νέα έργα σε όλη την Κύπρο και βρίσκεται σε επαφή με το Υπουργείο Εσωτερικών για να λάβει την τελική έγκριση.

Όπως είπε, σύμφωνα με μελέτη μέσα σε δυο χρόνια υπολογίζεται ότι μπορεί να ανεγερθούν περίπου 159 κατοικίες σε όλη την Κύπρο με συνολικό κόστος που αγγίζει τα 18 εκ. ευρώ. Ο κ. Φράγκος τόνισε ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους πολίτες σημειώνοντας ότι θα προσπαθήσουν να υπερπηδήσουν όλα τα γραφειοκρατικά εμπόδια που προκύπτουν.
Για τους φοιτητές και τη στέγασή τους, ο κ. Φράγκος είπε ότι ο ΚΟΑΓ έχει έρθει σε επαφή μεγάλο πανεπιστήμιο και αναμένονται ανακοινώσεις πολύ σύντομα.

Επίσης, είπε ότι το θέμα της στεγαστικής πολιτικής των νέων θα τεθεί επί τάπητος και κατά τη σημερινή συνάντηση που θα έχει με την Υπουργό Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου.
Υπενθυμίζεται ότι εντός Ιανουαρίου αναμένονται εξαγγελίες από το Υπουργείο Εσωτερικών για τη στεγαστική πολιτική.

ΦΩΤΟ αρχείου

Μας έχεις Like στο Facebook ;