Παράδοση επιταγής στο Funraising Blue από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και το ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας

  • Το ποσό συγκεντρώθηκε από κοινή τους ενέργεια που πραγματοποιήθηκε από 25/07 μέχρι 07/08

 Στηρίζοντας τη δράση του φιλανθρωπικού συνδέσμου Funraising, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και το ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας παρέδωσαν το χρηματικό ποσό που συγκέντρωσαν από τη δεύτερη κοινή τους ενέργεια, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 25/07 έως τις 07/08. Στόχος της εκστρατείας ήταν η ενίσχυση του ειδικού ταμείου «Funraising Blue» του συνδέσμου.

Το «Funraising Blue» αποτελεί μια πρωτοβουλία των ανθρώπων του Funraising και έχει ως στόχο την ενημέρωση του κοινού, αλλά και του στενού οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντος των παιδιών στο φάσμα του αυτισμού, καθώς και την οικονομική ενίσχυση των δαπανηρών θεραπειών και ειδικών προγραμμάτων στήριξής τους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκστρατείας, για κάθε αγορά υγρού απορρυπαντικού ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας από τα καταστήματα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, προσφέρθηκαν €0,50 για τις ανάγκες του ταμείου. Χάρη στη μεγάλη ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού για ακόμα μια φορά, συγκεντρώθηκε το ποσό των €3.000. Τα χρήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για τις εξειδικευμένες ενημερωτικές διαλέξεις, τα σεμινάρια και τα εργαστήρια που διοργανώνει το «Funraising Blue», καθώς και για τα ειδικά θεραπευτικά προγράμματα που ακολουθούν τα παιδιά στο φάσμα του αυτισμού.


Την επιταγή παρέδωσαν στην κ. Λία Κοιλανιώτη η υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ Ελίνα Θεοδότου και η Senior Brand Manager της εταιρείας ΕΥΡΗΚΑ Νίκη Παπαβασιλείου. Ως μέλος του «Funraising Blue», η κ. Λία Κοιλανιώτη ευχαρίστησε από καρδιάς τις δύο εταιρείες, τονίζοντας τη σημασία της κατανόησης του αυτισμού από το ευρύ κοινό και των τρόπων μέσω των οποίων μπορεί να προσφέρει στα άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του, με απώτερο σκοπό την αποδοχή και την ομαλή ένταξη των αυτιστικών ατόμων στην κοινωνία.

Η κ. Θεοδότου αναφερόμενη στα παιδιά που στηρίζει το «Funraising Blue» υπογράμμισε: «Αγκαλιάζοντας όλοι μαζί τα παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού, συμβάλλουμε στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους και στην εξασφάλιση ενός καλύτερου μέλλοντος γι’ αυτά».

Από την πλευρά της ΕΥΡΗΚΑ, η κ. Νίκη Παπαβασιλείου εξέφρασε την ικανοποίησή της που η δράση αυτή αγκαλιάστηκε ακόμα μια φορά από τον κόσμο και δήλωσε πως μέσα από τέτοιες ενέργειες, όλο και περισσότεροι συνάνθρωποί μας αντιλαμβάνονται τις ανάγκες των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων και ενισχύουν το σπουδαίο έργο τους.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.