Για παραφιλολογία κάνει λόγο η Στέφη Δράκου για το «όχι» σε συνάντηση με την PEGA

Η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Στέφη Δράκου, με ανακοίνωση της τοποθετείται για την άρνηση της να συναντηθεί με την επιτροπή PEGA, μία είδηση την οποία αποκαλεί παραφιλολογία.

Διαβάστε επίσης:

«Σπασμένο τηλέφωνο» από το Υπ. Δικαιοσύνης για συνάντηση με την PEGA

Η κα. Δράκου στην ανακοίνωση της κάνει λόγο πως δεν έλαβε τέτοιο αίτημα από την Επιτροπή και «συνεπώς ουδέποτε αρνήθηκα να συναντηθώ ή να συνεργαστώ μαζί τους».

«Η συνεργασία μου με Ευρωπαϊκούς θεσμούς σε όλα τα επίπεδα είναι δεδομένη και ουδέποτε αρνήθηκα να ανταποκριθώ σε οποιοδήποτε αίτημα. Μάλιστα, το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως σε συνεννόηση με το Υπουργείο Εξωτερικών προχώρησαν χθες με διάβημα προς την επιτροπή PEGA ώστε να διευκρινιστεί το ζήτημα. Η Επιτροπή απαντώντας εξέφρασε έκπληξη για τις αναφορές που με θέλουν να αρνούμαι αίτημά της για συνάντηση, διότι ουδέποτε ζήτησε συνάντηση από εμένα. Αυτό επιβεβαιώθηκε και από την Ευρωβουλευτή της Ελλάδας και μέλος της Επιτροπής PEGA κα Ελίζα Βόζεμπεργκ σε σημερινές της δηλώσεις στα μέσα. Αναφέροντας τα πιο πάνω ευελπιστώ ότι το θέμα διευκρινίστηκε και από πλευράς μου θεωρείται λήξαν» προστίθεται στην ανακοίνωση της κας Δράκου για το εν λόγω θέμα.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.