Παραμένει μαζί μας η σκόνη – Σήμερα θα παρατηρούνται και αυξημένες ψηλές νεφώσεις

Σχετικά θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, με τις συγκεντρώσεις της οποίας να είναι κατά διαστήματα αυξημένες.

Σήμερα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί ασθενείς 3 και παροδικά στα δυτικά παράλια μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Παρασκευή παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ την Παρασκευή θα σημειωθεί αισθητή πτώση παραμένοντας πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.