Παραμένει στην ηγεσία των οργανωμένων γονέων Μέσης Εκπαίδευσης ο Χαράλαμπος Διονυσίου

Ο Χαράλαμπος Διονυσίου παραμένει στην ηγεσία των οργανωμένων γονέων Μέσης Εκπαίδευσης για το 2021-2022, σύμφωνα με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΟΕΔ.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΣύμφωνα με σχετική ανακοίνωση κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης ανακηρύχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Συνομοσπονδίας 2021-2022. Στη συνέχεια το Διοικητικό Συμβούλιο καταρτίστηκε σε σώμα.

Η Γραμματεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2021-2022 αποτελείται από τον Πρόεδρο Χαράλαμπο Διονυσίου από την Ομοσπονδία Μ.Ε. Λευκωσίας, τον Α’ Αντιπρόεδρο Κυριάκο Περικλέου από την Ομοσπονδία Μ.Ε. Λεμεσού, τον Β΄ Αντιπρόεδρο Κώστα Κώστα από την  Ομοσπονδία Μ.Ε. Λάρνακας, την Γραμματέα Χριστοδούλα Μουστακά-Τσιολάκκη από την Ομοσπονδία Μ.Ε. Αμμοχώστου, τον Β. Γραμματέα Χρίστο Διογένους από τη Συντονιστική Επιτροπή Συνδέσμων Γονέων Τεχνικών Σχολών, τον Ταμία Γιώργο Κωνσταντίνου από την Ομοσπονδία Μ.Ε. Κερύνειας και τον Βοηθό Ταμία Χριστόδουλο Δημητρίου από την Ομοσπονδία Μ.Ε. Πάφου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο πρόεδρος, Χαράλαμπος Διονυσίου, θα εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις για να διασφαλίσει το καλώς νοούμενο συμφέρον των μαθητών/μαθητριών και του δημόσιου σχολείου.

Είναι αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα των παιδιών να απολαμβάνουν την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση, η οποία θα τα βοηθήσει να διαμορφώσουν σωστές και ολοκληρωμένες προσωπικότητες, ικανές να αντιμετωπίσουν με αυτοπεποίθηση τις προκλήσεις των σύγχρονων κοινωνικών απαιτήσεων, καταλήγει η ανακοίνωση.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.