Παραμένουν μάχιμα στο πλευρό του ΑΚΕΛ τα 140 μέλη που παρασημοφορήθηκαν

Μάχιμα στο πλευρό του ΑΚΕΛ τα 140 μέλη που παρασημοφορήθηκαν


Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης, το ΑΚΕΛ Λεμεσού τίμησε την Τρίτη το βράδυ 140 μέλη και στελέχη του που συμπλήρωσαν 50 χρόνια συνεχούς κομματικής ζωής και δράσης.

Χαρακτηριστικό της βραδιάς ήταν η ελπίδα που έδωσαν οι τιμώμενοι, στους οποίους ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, καρφίτσωσε στο πέτο τους το παράσημο της τιμής.

Μιλώντας εκ μέρους των τιμώμενων ο Ιάκωβος Στυλιανού ευχαρίστησε για την τιμή που τους έγινε και τόνισε ότι η απονομή του παρασήμου των 50 χρόνων ζωής και δράσης είναι μια τιμή πρώτα και κύρια προς όλους εκείνους που με τους αγώνες και τις θυσίες τους έσπειραν το σπόρο που είναι ζωντανός και αειθαλής μέχρι σήμερα. Αυτή η τιμή σήμερα, υπογράμμισε, σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει ότι μπαίνουμε στη σύνταξη. Εξάλλου από το κόμμα μας δεν συνταξιοδοτούμαστε. «Παραμένουμε μάχιμοι, στο πλευρό των συντρόφων μας της πρώτης γραμμής, έτοιμοι να συμβάλουμε όσο μπορούμε στους καθημερινούς αγώνες, για να πετύχει το κόμμα μας τους στόχους και τις επιδιώξεις του», υπογράμμισε ο Ι. Στυλιανού.


Αναφερόμενος στα καθήκοντα που μπαίνουν αυτή την ώρα μπροστά στο ΑΚΕΛ και το Λαϊκό Κίνημα, τόνισε ότι ο κύριος και βασικός στόχος είναι «να απαλλάξουμε τον τόπο από τη σάπια διακυβέρνηση της Δεξιάς για να δώσουμε ξανά ελπίδα και προοπτική στο λαό μας. Και αυτή η ελπίδα εκφράζεται με την εκλογή στο αξίωμα του Προέδρου του Ανδρέα Μαυρογιάννη. Πιστεύω ότι η εκλογή του θα δώσει τέλος πρώτα στην πορεία προς τη διχοτόμηση του νησιού, την απαλλαγή από τη διαφθορά, τη διαπλοκή και να δοθεί μια διέξοδος του κόσμου για ένα καλύτερο και ευτυχισμένο αύριο».

Σε αυτό τον αγώνα εμείς δηλώνουμε παρόντες και στρατεύσιμοι, μαζί με όλους εσάς, κατέληξε ο Ιάκωβος Στυλιανού.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.