Παράταση μέχρι 9 Οκτωβρίου για εγγραφές στο «Ανοικτό Σχολείο»

Παράταση μέχρι και την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2022, πήραν οι εγγραφές για τον θεσμό του «Ανοικτού Σχολείου» 2022-2023, που λειτουργούν για δέκατη τρίτη συνεχή χρονιά το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και την Σχολική Εφορία Λευκωσίας, με πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και περισσότερα τμήματα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας, η έναρξη των δραστηριοτήτων θα είναι την 31η Οκτωβρίου 2022 και είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθούν την 23η Ιουνίου 2023 (συνολική διάρκεια 30 εκπαιδευτικές εβδομάδες, εξαιρουμένων διακοπών Χριστουγέννων και Πάσχα).

Όπως και κατά την περσινή αντίστοιχη διαδικασία, θα τηρηθεί αυστηρώς σειρά προτεραιότητας και οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται μόνο μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας https://noiazomainicosia.intellisoft.gr/ έως και την 9η Οκτωβρίου. Μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για εξόφληση του κόστους συμμετοχής μέσω JCCSMART www.jccsmart.com.

Η συμμετοχή στη/στις δραστηριότητα/ες δεν θα είναι εφικτή χωρίς την προσκόμιση απόδειξης πληρωμής στο πρώτο μάθημα. Το κόστος συμμετοχής ανά δραστηριότητα ανέρχεται για τους ενήλικες €100 και για ανήλικους €80 για ολόκληρή την περίοδο. Εξαιρείται η δραστηριότητα “Εισαγωγή και Πρακτική στη Ρομποτική”, όπου το κόστος για ανήλικους είναι €120.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.