Παράταση αιτήσεων στο Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών-Όλες οι πληροφορίες

Παράταση δίδεται μέχρι και τις 14 Ιουνίου για την υποβολή αιτήσεων για διεκδίκηση υποτροφιών για προπτυχιακές, μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στην Κύπρο ή στο εξωτερικό για το έτος 2020/21.

Ανακοίνωση από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου (Ι.Κ.Υ.Κ.) αναφέρει ότι η απόφαση λήφθηκε σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου την 1η Ιουνίου λαμβάνοντας υπόψη τις δυσμενείς συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία Covid-19.

Αιτήσεις που θα παραδοθούν/αποσταλούν εκπρόθεσμα δεν θα γίνουν αποδεκτές. Οι αιτήσεις για κάθε επίπεδο σπουδών είναι διαθέσιμες μόνο στην Ιστοσελίδα του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου http://www.cyscholarships.gov.cy.

Οι αιτήσεις θα μπορούν να παραδοθούν στα γραφεία του Ι.Κ.Υ.Κ. ή να αποστέλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected] ή μέσω ταχυδρομείου ή μέσω εταιρειών ταχείας μεταφοράς στη διεύθυνση Φλωρίνης 7, GREG TOWER, 3ος όροφος, 1065 Λευκωσία ή στην Τ.Θ. 23949, 1687 Λευκωσία.

Για λεπτομέρειες σχετικά με την εξασφάλιση των σχετικών οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.cyscholarships.gov.cy και να ενημερωθούν από τις Ανακοινώσεις που βρίσκονται αναρτημένες στην «Τελευταία Ενημέρωση». Περισσότερες πληροφορίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: [email protected] ή στο τηλέφωνο 22456433.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.