Παράταση ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στις Παγκύπριες Εξετάσεις 2021

Η Υπηρεσία Εξετάσεων της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοινώνει ότι η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων για συμμετοχή στις Παγκύπριες Εξετάσεις 2021 παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021 και ώρα 6:00 μ.μ.

Τονίζεται ότι, υποψήφιοι οι οποίοι έχουν υποβάλει οριστικά την αίτησή τους και επιθυμούν να την τροποποιήσουν, θα μπορούν να το πράξουν από την Τετάρτη, 7 Απριλίου και ώρα 8:00 π.μ. μέχρι και τη λήξη της όλης διαδικασίας, την Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021 και ώρα 6:00 μ.μ.

Η διαδικασία αναίρεσης υποβολής της προηγούμενης αίτησης θα μπορεί να γίνει πατώντας στην αντίστοιχη επιλογή. Ακολούθως, οι υποψήφιοι, αφού προβούν στις αλλαγές που επιθυμούν, θα πρέπει να προχωρήσουν και πάλι στην οριστική υποβολή της αίτησής τους.

Μετά την παρέλευση και της προθεσμίας αυτής, δεν θα είναι δυνατή καμία υποβολή ή τροποποίηση αιτήσεων. Προτρέπονται οι υποψήφιοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της περιόδου υποβολής των αιτήσεων, θα διεξαχθούν από την Υπηρεσία Εξετάσεων όλοι οι αναγκαίοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η περίοδος και η διαδικασία πληρωμής των εξεταστικών τελών. Η πληρωμή των εξεταστικών τελών θα γίνεται, επίσης, ηλεκτρονικά με τη χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποβολής αιτήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την περίοδο ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων, καθημερινά, μεταξύ των ωρών 9:00 π.μ. και 8:00 μ.μ., λειτουργεί στην Υπηρεσία Εξετάσεων τηλεφωνικό κέντρο (Τηλ.: 22582933 / 22582934) για υποστήριξη των ενδιαφερομένων σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής και υποβολής των αιτήσεων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.