Παράταση υποβολής αποδεικτικών/δικαιολογητικών για σχέδια γεωργικών ενισχύσεων

Παράταση για υποβολή μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου αποδεικτικών/δικαιολογητικών εγγράφων σε σχέδια γεωργικών ενισχύσεων, ανακοίνωσε σήμερα το Τμήμα Γεωργίας του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Οπως αναφέρει, η υποβολή των αποδεικτικών/δικαιολογητικών εγγράφων (τιμολόγια/αποδείξεις από τα πρατήρια καυσίμων στα οποία εφοδιάζονται τα επιλέξιμα οχήματα), από τους αιτούντες οι οποίοι συμμετέχουν στα πιο κάτω σχέδια, παρατείνεται μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου 2023.

Τα σχέδια αφορούν στην παραχώρηση Ενίσχυσης στους δικαιούχους «χρωματισμένου» γεωργικού πετρελαίου για το πετρέλαιο κίνησης που χρησιμοποιείται στα οχήματα για γεωργικούς σκοπούς σε γεωργοκτηνοτρόφους και δασοκόμους.

Επίσης αφορούν την παροχή ενίσχυσης στους Μελισσοκόμους για το πετρέλαιο κίνησης.

Σημειώνεται ότι όλα τα αποδεικτικά/δικαιολογητικά έγγραφα θα πρέπει να αφορούν τη συγκεκριμένη περίοδο κατανάλωσης καυσίμων από 03/3/2022 μέχρι 31/12/2022 και να συνοδεύονται με το Αίτημα Πληρωμής, την Ετήσια Κατανάλωση για κάθε επιλέξιμο όχημα και την Εξουσιοδότηση για Πληρωμές από το FIMAS.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν τη σχετική πληροφόρηση για τα Σχέδια από την ιστοσελίδα του Τμήματος, www.moa.gov.cy/da, στη θεματική ενότητα «Σχέδια και αιτήσεις». Τα σχετικά αποδεικτικά/ δικαιολογητικά έγγραφα θα πρέπει υποβάλλονται στα κατά τόπους Επαρχιακά Γραφεία του Τμήματος Γεωργίας.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy