Οι άμεσες ενέργειες της Αστυνομίας και η παρατηρητικότητα πολίτη, οδήγησε στη σύλληψη 21χρονου, μισή ώρα μετά τη διάπραξη κλοπής, σε κατοικία στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.25π.μ. σήμερα, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από κάτοικο Λάρνακας, ότι λίγο νωρίτερα, άγνωστος έκλεψε από την οικία της, το πορτοφόλι της, το οποίο περιείχε συγκεκριμένο χρηματικό ποσό. Πολίτης, ο οποίος βρισκόταν έξω από την οικία της παραπονούμενης, κατά τον πιο πάνω χρόνο, παρατήρησε την είσοδο του δράστη στην οικία και έδωσε την περιγραφή του, στα μέλη της Αστυνομίας, που μετέβησαν άμεσα στη σκηνή.

Γύρω στις 8.40π.μ., κατά τη διάρκεια ερευνών της Αστυνομίας, στην γύρω περιοχή, για εντοπισμό του δράστη, εντοπίστηκε ένα πρόσωπο, το οποίο έμοιαζε με την περιγραφή, που δόθηκε από τον μάρτυρα. Τα μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν το πιο πάνω πρόσωπο και κατά τη διάρκεια σωματικής έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του, το χρηματικό ποσό που κλάπηκε από την παραπονούμενη.

Πρόκειται για 21χρονο, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Ανακρινόμενος ο 21χρονος, φέρεται να παραδέχθηκε ενοχή, ενώ υπέδειξε και το πορτοφόλι της παραπονούμενης, το οποίο είχε αφήσει σε εκκλησία της περιοχής.
Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.