Παρατηρητήριο Τιμών: Μπουκαλάκι νερό €3, Χρυσό(;) Χαμπουργκερ €16

Τιμές για όλα τα βαλάντια εντοπίζονται για βασικά είδη ευρείας κατανάλωσης σε τουριστικά και παραλιακά καταλύματα και κέντρα αναψυχής, σύμφωνα με Παρατηρητήριο Τιμών που δημοσίευσε σήμερα ο ΚΟΤ.

Το Παρατηρητήριο παρουσιάζει τιμές 157 υποστατικών και οι καταναλωτές προτρέπονται να το αξιοποιήσουν ενόψει και των καλοκαιρινών εξορμήσεων.

Σύμφωνα με τον κατάλογο τιμών που καταρτίστηκε από τον ΚΟΤ, και αφορά κυρίως ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλες τις επαρχίες, οι τιμές για το εγχώριο νερό, συσκευασίας μισού λίτρου κυμαίνονται από €0,50 μέχρι και €3, ενώ το για το λίτρο οι τιμές αρχίζουν από €1,5 και φθάνουν μέχρι €6.

Ο χυμός πορτοκάλι σε συσκευασία των 250ml πωλείται από €1,5 μέχρι €4, ενώ οι τιμές για φρέσκο χυμό πορτοκάλι φθάνουν και τα €6.

Για το φραπέ η χαμηλότερη τιμή στον κατάλογο είναι τα €1,50 και η ψηλότερη τα €6,40, ενώ τον κυπριακό καφέ μπορεί να τον απολαύσει κανείς πληρώνοντας από €1 έως και €3,50.

Επίσης, από €1,50 μέχρι €4 πωλούνται τα αναψυκτικά και από €2 μέχρι €7 η εγχώρια μπύρα σε φιάλη ή σε συσκευασία των 330ml.

Τέλος, το μπέργκερ με πατάτες πωλείται από €5 έως και €16.

 

 

 

KΥΠΕ

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.