Παρέδωσε επιστολή στήριξης στον Μαυρογιάννη ο Γιώργος Νταλάρας – «Είμαι περήφανος…»

Επιστολή στήριξης στον Ανδρέα Μαυρογιάννη παρέδωσε χθες ο Γιώργος Νταλάρας, κατά την ανοικτή πολιτική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Μέσω της επιστολής, ο Γιώργος Νταλάρας αναλύει τους λόγους για τους οποίους στηρίζει την υποψηφιότητα Ανδρέα Μαυρογιάννη, ευχόμενος κάθε επιτυχία.

Mavrogiannisathina 8

Αυτούσια η επιστολή:

Αγαπητέ μου Ανδρέα,

είμαι περήφανος για σένα!

Με μεγάλη χαρά και προσδοκίες, έμαθα πριν λίγο καιρό την απόφασή σου να διεκδικήσεις την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και ξέρω από πρώτο χέρι τους αγώνες και τις αγωνίες σου για τον τόπο σου.

Αυτά μαζί με την αδιαμφισβήτητη ηθική σου ακεραιότητα, την ειλικρίνεια, την άριστη διπλωματική σου πείρα, την παιδεία σου και τους ανοιχτούς σου ορίζοντες, πιστεύω ότι σε κάνουν έναν πανάξιο υποψήφιο, ειδικά αυτή την κρίσιμη περίοδο.

Δεν σου κρύβω ότι όποτε έτυχε να ακούσω ομιλίες σου για το Κυπριακό σε διεθνή φόρα έλεγα μέσα μου, να, αυτός ο νέος άνθρωπος που πάλλεται για το δίκιο της πατρίδας του θα ήταν άξιος να την εκπροσωπήσει θεσμικά.

Ένας πατριώτης και συγχρόνως ένας πολίτης του κόσμου που αφιέρωσε ως τώρα ολοκληρωτικά το χρόνο και την ενέργειά του σε κάθε διπλωματικό πόστο για το καλό της Κύπρου.

Σου εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και δυνατός, να αντέξεις όλες τις δυσκολίες και τις αναπόφευκτες πίκρες της πολιτικής -που μπορεί να είναι αχάριστη πολλές φορές- στο τέλος όμως το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει.

Η Άννα κι εγώ σου ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία!

Screenshot 2022 10 09 163709

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.