Παρέμβαση ΓΓ ΑΚΕΛ στον Astra 92.8 για ΥπΕξ: “Το λιγότερο ντροπή”

Παρέμβαση στην εκπομπή Πρωινή Έκδοση του Astra 92.8 έκανε σήμερα ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού ο οποίος τόνισε ότι είναι το λιγότερο ντροπή να λέει ο ΥΠΕΞ, ότι το ΑΚΕΛ θέλει να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση για το Κυπριακό.

Ο Άντρος Κυπριανού είπε ότι το ΑΚΕΛ προειδοποιεί εδώ και 2 χρόνια για τις αρνητικές συνέπειες και πρόσθεσε ότι αν δεν συνέλθουν κάποιοι και να κατανοήσουν ότι πρέπει να χειριστούν το κυπριακό με υπευθυνότητα, τότε θα οδηγηθούμε στη διχοτόμηση.

Ο κύριος Κυπριανού σημείωσε επίσης ότι εκείνοι που μεταμορφώνονται με κάθε ευκαιρία είναι ο κύριος Αναστασιάδης και ο κύριος Χριστοδουλίδης, και το ΑΚΕΛ έχει πολλά παραδείγματα στα οποία μπορεί να αναφερθεί.

Νωρίτερα ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε δηλώσει ενοχλημένος στην εκπομπή Πρωινή Έκδοση του Astra 92.8 , με αφορμή δηλώσεις του Γιώργου Λουκαΐδη ο οποίος επέκρινε την κυβέρνηση ότι δεν ήταν σωστά προετοιμασμένη, αφού υπήρχε διγλωσσία για το τι πραγματικά συντελείται και δρομολογείται στην Αμμόχωστο.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης είπε ότι είναι λυπηρό να γίνονται τέτοιες δηλώσεις. Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση ποτέ δεν υποτίμησε, ούτε υποβάθμισε τις τουρκικές ενέργειες στην Αμμόχωστο.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαρακτήρισε επίσης λυπηρό να χρησιμοποιούνται τα εθνικά θέματα για να πετύχουν κάποιοι κομματικούς πόντους, την στιγμή που πρέπει να αντιμετωπίσουμε την τουρκική αδιαλλαξία.

 

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.