Παροξυσμός Αβέρωφ στο twitter – «Πληρωμένη» απάντηση από Αντρο Κυπριανού

Κατά τη διάρκεια debate μεταξύ των δύο αρχηγών, σε εκπομπή του Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, ισχυρίστηκε πως έλαβε επιστολή από τον ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού, το 2013, μέσα από την οποία του ζητούσε συνάντηση για να παρουσιάσει την άποψη ειδικών του κόμματος για έξοδο απο την Ευρώπαϊκή Ένωση.

Ζωντανά στην εκπομπή, ο κ. Κυπριανού αρνήθηκε ότι έγινε κάτι τέτοιο, με τον κ. Νεοφύτου να επανέρχεται με ανάρτησή του στο Twitter, δημοσιεύονται σχετική επιστολή  η οποία αναφέρει έξοδο …απο το ευρώ. (και όχι απο την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως ισχυρίστηκε ο Αβέρωφ Νεοφύτου)

«Όταν οι σύντροφοι του ΑΚΕΛ σε διαψεύδουν, απλά επιβεβαιώνουν ότι λες αλήθεια… Ακόμη ένα παράδειγμα: “Καταρχάς ΔΕΝ έστειλα τέτοια επιστολή για να του πάρω τους ειδικούς μου να τον πείσουν να βγει από την Ευρώπη”» έγραψε στο tweet του.

 

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού,  απάντησε στους ισχυρισμούς του Α.Νεοφύτου αναρτώντας οτι και ο ίδιος αναφερόταν σε έξοδο απο το Ευρώ.

«δεν θα σου κάνω το χατίρι να ξεφύγεις από τα όσα συμβαίνουν σήμερα. Για την ιστορία θυμίζω ότι τότε έλεγες τα ίδια pic.twitter.com/4yU9qv0CJ6» παραθέτοντας του δημοσίευμα το οποίο αναφερόταν σε δηλώσεις του ιδίου του Αβέρωφ Νεοφύτου οτι το κουρέμα καταθέσεων ισοδυναμεί με έξοδο απο την Ευρωζώνη. 

 

 

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.