Παρουσιάζει το όραμά του ο Α.Μαυρογιάννης – «Έχει επίκεντρο τον άνθρωπο», τονίζει η Ε.Μαύρου

Φουλάρει μηχανές και παρουσιάζει το όραμα του για την Κύπρο απόψε στις 7:30 στην Πλατεία Ελευθερίας, ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Μιλώντας στον Άστρα το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ Ελένη Μαύρου εξήγησε ότι ο κόσμος θα πάρει μία πρώτη γεύση από τους κεντρικούς άξονες του προγράμματος του κ. Μαυρογιάννη.

Όπως είπε, πρόκειται για ένα πρόγραμμα που έχει στο επίκεντρο του τον άνθρωπο και που θα φέρει την ουσιαστική αλλαγή. Σημείωσε ότι ο Ανδρέας Μαυρογιάννης μετά τις επαφές που είχε με πολίτες και οργανωμένα σύνολα, έχει συγκεντρώσει απόψεις και προτάσεις αντιμετώπισης των προβλημάτων της κοινωνίας.


Η Ελένη Μαύρου τόνισε ότι θα υπάρξει ολοκληρωμένη παρουσίαση του προγράμματος του κ. Μαυρογιάννη τις επόμενες μέρες, λέγοντας ότι σε αντίθεση με άλλους υποψηφίους που αρκούνται σε γενικολογίες, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης έχει συγκεκριμένες προτάσεις.

Κάλεσε τους πολίτες να πάνε στην Πλατεία ελευθερίας, ώστε να ακούσουν τον ίδιο να αναφέρεται το όραμα και τις προτάσεις του.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.